Elevii au mare nevoie de continuitate şi conectare la învăţare. În acest context, 9 profesori organizează în perioada 1-4 noiembrie Școala de toamnă MERITO. Cu ore şi ateliere colaborative pentru elevi şi profesori.

Atelierele pentru elevi sunt centrate pe cultivarea competenţelor secolului 21. Se desfăşoară zilnic, între orele 10.00 şi 13.00. Sunt destinate elevilor profesoarelor contributoare. Abordează teme precum storytelling, STEAM, inteligenţă emoţională sau tehnici de învăţare.

Atelierul pentru profesori este centrat pe instrumente digitale la clasă. Se va desfăşura exclusiv pe Zoom, joi, 4 noiembrie, de la ora 16:00, în camere paralele de lucru. Atelierul este disponibil gratuit profesorilor din toată ţara, cu participare directă prin Zoom, exclusiv prin completarea formularului de înscriere online aici.

Şcoala de toamnă MERITO este organizată la iniţiativa liderului comunității MERITO Maramureș, Tatiana Cauni.

Proiectul MERITO este o cauză de transformare a meseriei de profesor, cu şi prin intermediul profesorilor valoroşi, ce duc educaţia de calitate pentru fiecare copil, în fiecare clasă – un proiect al Fundaţiei Romanian Business Leaders (www.rbls.ro).

Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Proiectul Merito, Tatiana Cauni

 

CITEȘTE ȘI:
Tatiana Cauni: ”Încerc să-i fac să trăiască în orele mele!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.