Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, alături de Principesa Sofia. În împrejurările actuale, programul public al familiei regale cu ocazia sărbătorilor de Crăciun va fi restrâns.

Marţi, 22 decembrie, la ora 12, Majestatea Sa Margareta, însoţită de Principesa Sofia, va oferi spitalului din Săvârşin saltele şi echipamente pentru paturi, precum şi un punct de spălătorie. Donaţia va fi făcută în aer liber, în perimetrul din faţa spitalului. În aceeaşi zi, la ora 12.30, în Satul Regal, Majestatea Sa şi Principele Radu vor oferi daruri de Crăciun angajaţilor de la Castelul Regal şi de la Ocolul Silvic din Săvârşin.

Miercuri, 23 decembrie, la ora 12, Majestatea Sa Margareta, însoţită de Principesa Sofia, va oferi daruri familiilor nevoiaşe din Săvârşin.

În fiecare an, Majestatea Sa obişnuia să prezinte presei bradul din salonul mare al castelului şi masa de Crăciun din sufrageria mare. Anul acesta, biroul de presă va pune la dispoziţie imaginile cu pregătirile de Crăciun filmate în interiorul castelului.

În ziua de 24 decembrie, biroul de presă va transmite mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei.

Familia regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Revelionul, la Castelul Săvârşin.

Sursă informații: Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.