Media maximelor va urca până la 16 grade, cea a minimelor va coborî până la 2 grade, asta estimează Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș până în 25 aprilie.

De mâine, în Maramureș vremea se va răci treptat până în 15 aprilie, ajungându-se la valori termice mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an. Media temperaturilor diurne va fi în jurul a 6 grade, iar a celor nocturne va fi de 2-3 grade.

Temperaturile vor crește în perioada 16-19 aprilie, apropiindu-se de cele obișnuite pentru luna aprilie. Valorile medii ale temperaturilor maxime vor fi de 15-16 grade, iar ale celor minime de 4-5 grade.

Până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză se estimează că vremea va fi răcoroasă, cu oscilaţii termice puțin importante de la o zi la alta, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 15-16 grade și minime de 4-5 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi ridicată în intervalul 13-16 aprilie și în jurul datei de 20 aprilie. În celelalte zile ale intervalului celor două săptămâni, temporar vor fi ploi în general slabe.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.