O medie a maximelor care crește treptat spre 20 de grade și o medie a minimelor care merge până aproape de limita înghețului, acestea sunt estimările anunțate de Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș în perioada 19 aprilie – 2 mai.

În primele zile ale intervalului vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, astfel în 22 aprilie se va ajunge la o medie a maximelor de 16 grade. Spre finalul săptămânii (23-25 aprilie) este posibilă o scădere de temperatură, însă după 26 aprilie maximele vor înregistra o medie în creștere treptată spre 20 de grade.

Media temperaturilor minime va fi de 4-5 grade în primele zile ale intervalului, însă în jurul datei de 25 aprilie sunt estimate valori apropiate de limita de îngheț (1-2 grade). În a doua săptămână a intervalului sunt prognozate minime în limite normale pentru această perioadă, în medie de 6-8 grade.

Probabilitatea pentru precipitații, izolat mai însemnate cantitativ, va fi mai ridicată în intervalul 20-23 aprilie, dar și spre finalul lunii aprilie (în 27 și 28) și începutul lunii
mai.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.