O medie maximă care va urca până la 13 grade și una minimă care va coborî până la -4 grade, asta estimează Administrația Națională de Meteorologie pentru următoarele două săptămâni în Maramureș.

Pe parcursul primei săptămâni, vremea va fi mai rece decât în mod normal, chiar deosebit de rece în intervalul 7-9 aprilie, când vor fi medii ale maximelor diurne de 4-7 grade şi ale minimelor nocturne între -4 și -2 grade.

Temperaturile se vor apropia de regimul normal al perioadei în intervalul 10-12 aprilie, când mediile temperaturilor maxime vor fi de 11-13 grade, iar ale temperaturilor minime de 0-2 grade.

Ulterior, până la sfârşitul săptămânii 2 de prognoză, nu sunt estimate oscilaţii termice importante, vremea fiind în general răcoroasă. Astfel se vor înregistra, în medie, maxime de 12-13 grade și minime de 2-3 grade.

În intervalele 6-7 aprilie și 12-14 aprilie va fi ridicată probabilitatea pentru ploi izolat mai însemnate cantitativ, trecător fiind posibile și descărcări electrice, iar în celelalte zile ale intervalului celor două săptămâni temporar vor fi precipitații în general slabe.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.