O medie a maximelor până la 30 de grade, minime nocturne care coboară până la 12 grade și fenomene asociate instabilităţii atmosferice, asta estimează Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș până în 15 august.

Temperatura aerului va avea valori mai ponderate decât în săptămânile anterioare, cu maxime în medie de 26-30 de grade, iar în zilele de 6 şi 7 august vremea va fi local chiar răcoroasă, cu 22-25 de grade în orele după-amiezii. În această perioadă minimele nocturne, în marea lor majoritate, se vor încadra între 12 şi 15 grade.

O încălzire a vremii este estimată pentru intervalul 8-10 august, când vor fi şi valori de peste 30 grade în vestul regiunii, urmând ca până la finalul celor două săptămâni de prognoză să se înregistreze temperaturi în jurul celor climatologic specifice.

În zilele de 5 şi 6 august ploile vor fi frecvente şi posibil mai însemnate cantitativ, iar în restul perioadei de referinţă se vor semnala local fenomene asociate instabilităţii atmosferice, cu probabilitate mai mare în 2 august şi după data de 10 august.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.