Cerul este acoperit, plouă în județ. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte.

Stratul de zăpadă măsoară până la 56 cm la stația meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă din bazinele hidrografice au fost în scădere. În această dimineață s-a atins cota de atenție pe râul Firiza la stația hidrometrică Firiza. Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se desfașoară în condiții de siguranță.

Vremea va intra de astăzi într-un proces de răcire accentuată, devenind geroasă în cursul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade, iar cele minime între -14 si -11 grade.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor cădea precipitatii, la inceput sub formă de ploaie, iar apoi se vor transforma treptat în ninsoare. Local cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă. Pe arii restranse se va semnala polei. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări în general de 50-60 km/h, viscolind temporar zăpada.

Sursa: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.