Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă în această ultimă zi a anului, chiar dacă temperaturile sunt mai prietenoase decât de obicei pe final de decembrie. Sectoarele de drumuri publice din județ au carosabilul curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 8 utilaje și au împrăștiat 54 de tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu 8 utilaje și s-au răspândit 39 de tone de material antiderapant.

Cât despre vreme, cerul este acoperit. Fulguiește în Pasul Gutâi și pe Dealul Ștefăniței. Cad precipitații mixte în zonele de deal și plouă la șes. Vizibilitatea în trafic este bună, vântul suflă slab, la moderat.

Vremea va fi astăzi în general închisă și caldă pentru această perioadă. Temporar va ploua. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Izolat, în zona de munte, canititățile de apă vor atinge 10-15 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade. Izolat se va semnala ceață. Stratul de zăpada măsura până la 33 cm la stația meteo Iezer, 15 cm în Pasul Gutâi, 10 cm în Poiana Borșa și Baia Borșa, 8 cm la Cavnic, 3 cm la Târgu Lăpuș. Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă din bazinele hidrografice au fost ușor variabile. Nu au fost semnalate probleme.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

 

CITEȘTE ȘI:
Statistici de final de an, ascunse în zăpadă | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.