Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Strat de zăpadă frământată cu grosimea de până la un centimetru e pe DN18, în Pasul Prislop. Celelalte sectoare de drumuri publice din județ au carosabil curat și umed. Angajatii secției de drumuri naționale au acționat cu 15 utilaje și au împrăștiat 114 tone de material antiderapant, respectiv 500 de litri de clorură de calciu. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 14 utilaje și s-au răspândit 452 de tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit în zona de munte, respectiv parțial acoperit în rest. Fulguiește la Borșa. Vizibilitatea în trafic este bună, vântul prezintă intensificări temporare pe creste. Stratul de zăpadă măsura pana la 45 cm la stația meteo Iezer, 20 cm la Cavnic și în Poiana Borșa, 12 cm la Firiza, 6 cm la Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, 5 cm la Târgu Lăpuș, 3 cm în Baia Mare. Gheața este prezentă la malurile râurilor Tisa, Vișeu, Cisla, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Bârsău, Cavnic și Firiza.

Vremea se menține și astăzi rece. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și -2 grade, iar cele minime între -13 și -9 grade, izolat mai coborate.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.