Cel mai cald (24 de grade) a fost în Baia Mare și Sighetu Marmației. Cel mai rece (0 grade) a fost la stația meteo Iezer, acolo unde stratul de zăpadă măsura până la 52 cm.

Au căzut precipitații sub formă de ploaie, care izolat au avut și caracter de aversă. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost de 12,3 l/mp la Bistra. Vântul a prezentat intensificări temporare, cu viteze de până la 20 km/h în Baia Mare și 60 km/h în zona înaltă de munte.

Cerul este acoperit. Vântul prezintă intensificări trecătoare în zona înaltă de munte. Vizibilitatea în trafic este bună. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și parțial umed în zona de munte, respectiv curat și uscat în rest.

Vremea se va răci accentuat față de zilele precedente. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 5 grade. Cerul va fi temporar noros. Local, îndeosebi la munte, se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări locale ziua.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.