Cerul este acoperit, ninge slab în Pasul Gutâi, Pasul Prislop și Dealul Pietriș. Fulguiește în alte zone din județ.

În zonele joase se semnalează izolat ceață (DN1C și E58). CJSU recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să folosească luminile de ceață, să mărească distanța de siguranță între vehicule, să evite depășirile și să efectueze alte manevre riscante în zonele cu vizibilitate redusă.

Stratul de zăpadă măsoară până la 38 cm la stația meteo Iezer și până la 2 cm la Târgu Lăpuș, Ocna Șugatag și Sighetu Marmației.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Angajații secției de Drumuri Naționale au acționat cu 29 utilaje și au răspândit 145 tone de material antiderapant pe DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN19, DN17C, DN18B.

Vremea va fi azi apropiată de normalul termic al perioadei și va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse, îndeosebi în cursul nopții, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Izolat cantitățile de apă pot depăși 10 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 3 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.