Cerul a prezentat înnorări temporar accentuate și pe arii extinse au căzut ploi cu caracter de aversă, însoțite și de descărcări electrice.

Izolat (la Lăpușel și în Baia Mare) s-a semnalat grindină de mici dimensiuni. În zona montană înaltă a nins. Cantitatea maximă de apă înregistrată a fost de 16,4 l/mp la Ocna Șugatag. Vântul a suflat slab la moderat, cu intensificări de până la 47 km/h la Sighetu Marmației, respectiv de până la 61 km/h în zona montană înaltă (stația meteo Iezer).

Vremea a fost apropiată de normalul termic al perioadei, cel mai cald (16 grade) fiind în Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș și Baia Mare, iar cel mai frig (-2 grade), la stația meteo Iezer, acolo unde stratul de zăpadă este de până la 91 cm.

Cerul este acoperit, vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări în zona înaltă de munte. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed în zona de munte, curat și izolat umed în rest.

Vremea se va răci față de ziua precedentă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade.

Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când local vor cădea ploi slabe cu caracter de aversă. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale ziua. Izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de brumă.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.