Vremea a fost apropiată de normalul termic al perioadei. Cel mai cald (17 grade) a fost în Sighetu Marmației. Cel mai frig (-1 grad) a fost la stația meteo Iezer, acolo unde stratul de zăpadă măsura până la 90 cm.

Cerul a prezentat înnorări temporar accentuate și pe arii extinse au căzut ploi cu caracter de aversă, însoțite izolat de măzăriche (la Ocna Șugatag). În zona montană înaltă a nins. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost de 6,2 l/mp la Firiza.

Cerul este acoperit. Vântul prezintă intensificări trecătoare pe creste. Vizibilitatea în trafic este bună. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed.

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Îndeosebi după-amiaza și noaptea pe arii extinse vor cădea ploi cu caracter de aversă însoțite și de descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Local, cantitățile de apă cumulate vor depăși 15-20 l/mp, izolat 25 l/mp. Izolat se va semnala grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei ce pot depăși la rafală 50-55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 16 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.