Vremea a fost deosebit de rece pentru această perioadă. Pe arii extinse au căzut precipitații sub formă de ploaie și burniță, iar trecător lapoviță și ninsoare. La munte a nins.

Cantitatea maximă de apă căzută a fost 3.3 l/mp, la Copalnic. Cel mai cald (6 grade) a fost în Baia Mare și Sighetu Marmației, cel mai frig (-7 grade) la stația meteo Iezer, acolo unde stratul de zăpadă măsura până la 70 cm.

Cerul este acoperit, cad precipitații sub formă de ploaie la șes și la deal. În zona de munte, precipitațiile sunt mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare. Ninge slab în zona înaltă de munte.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu patru utilaje și au răspândit 34 tone de material antiderapant pe DN18.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse, îndeosebi în prima parte a zilei, se vor semnala precipitații slabe mixte, iar la munte vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări îndeosebi în zona montană înaltă. Izolat dimineața se va semnala brumă.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.