Vremea a fost în general închisă și s-a răcit ușor față de ziua precedentă, rămânând însă apropiată de normalul termic al perioadei.

Cerul a fost mai mult noros și, îndeosebi în cursul nopții, pe arii relativ extinse au căzut ploi și cu caracter de aversă. Cantitatea maximă de apă căzută a fost de 7.0 l/mp, la Târgu Lăpuș. Vântul a suflat slab, la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă de până la 58 km/h. Cel mai cald (19 grade) a fost în Sighetu Marmației, cel mai frig (0 grade) în Pasul Prislop. Stratul de zăpadă măsura până la 76 cm la stația meteo Iezer.

Cerul este acoperit, plouă în Maramureș. Vizibilitatea în trafic este bună. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed.

Vremea va fi azi închisă în Maramureș și se va răci accentuat față de zilele precedente. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade.

Pe arii extinse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în prima parte a zilei, apoi și sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpădă. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.