Vremea a fost deosebit de rece. Cel mai frig a fost noaptea trecută și în această dimineață la stația meteo Iezer (-11 grade).

Cerul a fost temporar noros. Îndeosebi în cursul zilei, local, la munte a nins. Cantitatea maximă de apă înregistrată a fost de 6,2 l/mp la Moisei. Vântul a suflat slab la moderat, cu unele intensificări de până la 43 km/h în Baia Mare și Ocna Șugatag. Stratul de zăpadă măsura până la 96 cm la stația meteo Iezer, 7 cm în Pasul Prislop, 4 cm în Baia Borșa, 3 cm la Cavnic și în Pasul Gutâi.

Cerul este acoperit, ninge în Pasul Prislop. Vizibilitatea este bună. Vântul prezintă intensificări trecătoare pe creste.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed în zona de munte, respectiv curat și parțial uscat în rest. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu două utilaje și au răspândit 15 tone de material antiderapant pe DN18 și DN17C.

Vremea va fi deosebit de rece. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad. Cerul va fi variabil, temporar noros îndeosebi în cursul zilei, când pe arii relativ extinse vor cădea precipitații slabe predominant sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări temporare ziua, cu viteze ce pot depăși 45-50 km/h, iar pe creste vor fi rafale de peste 60-70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Noaptea şi dimineața se va semnala brumă și, izolat, îngheț la sol.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.