Vremea a fost deosebit de rece. În zona înaltă de munte a nins. Cantitatea maximă de apă înregistrată a fost de 9 l/mp la stația meteo Iezer, acolo unde vântul a avut unele intensificări de până la 50 km/h.

Temperaturile maxime au fost de 9 grade în Baia Mare, Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș. Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la stația meteo Iezer (-10 grade), unde stratul de zăpadă măsura până la 86 cm.
Cerul este acoperit, ninge slab în zona de munte. Vântul prezintă intensificări trecătoare de până la 40 km/h în zona de munte. Vizibilitatea în trafic este bună.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed în zona de munte, curat și parțial umed în zonele de deal, curat și uscat în rest. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu trei utilaje și au împrăștiat 53 tone de material antiderapant pe DN18 și DN17C.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime între -5 și -2 grade.

Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse vor cădea precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări temporare îndeosebi ziua, cu viteze de 45-50 km/h, iar pe creste de peste 60-70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Spre sfârșitul intervalului se va semnala brumă și izolat îngheț la sol.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.