Vremea a fost mai rece decât normalul termic al perioadei.

Cantitatea maximă de apă căzută a fost de 3,1 l/mp, la Suciu de Jos. Vântul a suflat slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă de până la 36 km/h, spulberând zăpada. Temperatura maximă a fost de 11 grade în Baia Mare și Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost la stația meteo Iezer: -7 grade. Stratul de zăpadă măsura până la 94 cm la stația meteo Iezer.

Cerul este senin, vântul suflă slab, la moderat. Vizibilitatea în trafic este bună. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și parțial umed în zona înaltă de munte, respectiv curat și uscat în rest.

Vremea va fi rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 2 grade. Cerul va fi variabil, noaptea cerul se va înnora treptat. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale și temporare cu viteze până la 45-55 km/h, iar în zona montană înaltă cu viteze de peste 70 km/h, spulberând zăpada. Noaptea și dimineața, local se va semnala brumă.

Sursă informații: Prefectura Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.