Cerul este acoperit, plouă slab în zonele joase, fulguiește în zona de munte. Se semnalează ceață în zonele joase, iar pe DN18, în Pasul Prislop, vizibilitatea în trafic este redusă sub 150 de metri. Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte.

Stratul de zăpadă măsoară 64 cm la stația meteo Iezer, 31 cm la Cavnic, 16 cm la Târgu Lăpuș, 14 cm în Pasul Gutâi, 4 cm în Baia Mare și Sighetu Marmației.

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed, cu excepția DN18, Dealul Hera, DN17C, Dealul Ștefăniței, DN18B, Dealul Pietriș, DN18, Pasul Prislop, unde pe partea carosabilă se găsește un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu 31 utilaje și au răspândit 244 tone de material antiderapant pe DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN17C, DN18B.

Vremea rămâne și astăzi caldă în județ pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 4 și 6 grade, iar cele minime între -1 grad și 1 grad. Cerul va fi temporar noros. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, vor fi condiții de polei și se va semnala ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.