Cerul este acoperit. Cad precipitații sub formă de ploaie. Vizibilitatea este redusă în trafic de ceață pe DN18, sub 150 de metri, la Vișeu de Sus.

CJSU recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic, să reducă viteza și să mărească distanţa între vehicule, să folosească luminile corespunzător și să evite depășirile în zonele cu vizibilitate redusă.

Stratul de zăpadă măsoară până la 19 cm la stația meteo Iezer.

Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu un utilaj și au împrăștiat 3 tone de material antiderapant pe DN18 și DN17C. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din județ este curat și umed.

Vremea va fi astăzi mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse, îndeosebi ziua, va ploua, iar în zona montană vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, la munte, cantitățile de apă acumulate vor depăși 10-15 l/mp. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări îndeosebi la munte, iar pe creste va viscoli și spulbera zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime, în scădere față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse între -2 și 1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș. Imagine de Robert Balog de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.