Cerul este acoperit, ninge slab în județ. Vântul prezintă intensificări temporare de până la 15 km/h în zona înaltă de munte. Vizibilitatea în trafic este bună.

Stratul de zăpadă măsoară până la 61 cm la stația meteo Iezer, 28 cm la Cavnic, 20 cm în Poiana Borșa, 15 cm la Băiuț, 13 cm în Pasul Gutâi și Pasul Prislop, 11 cm la Târgu Lăpuș, 7 cm la Ocna Șugatag, 3 cm în Baia Mare.

Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe carosabilul sectoarelor de drumuri naționale. Pe DN18, în Pasul Prislop, stratul de zăpadă frământată de pe partea carosabilă măsoară între 1 și 2 cm. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu 15 utilaje și au împrăștiat 132 tone de material antiderapant pe DN 1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN 18, DN 19, DN 17C, DN 18B.

Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ au fost ușor variabile. Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori – Firiza se realizează în condiții de siguranță.

Vremea va fi rece, local geroasă dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de zilele precedente și vor fi cuprinse între -2 și 0 grade, iar cele minime între -10 și -8 grade. Cerul va prezenta înnorari temporare, iar pe arii restrânse, trecător, va ninge slab. Vântul va sufla slab, la moderat, cu intensificări izolate în cursul zilei, iar pe creste va spulbera zăpada.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.