Cerul este acoperit, plouă slab în partea de nord-vest a județului. În zonele joase se semnalează ceață, iar vizibilitatea în trafic este redusă sub 150 de metri.

Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte.

Stratul de zăpadă măsoară până la 56 cm la stația meteo Iezer, 7 cm la Băiuț, 4 cm la Cavnic.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu două utilaje și au răspândit opt tone de material antiderapant pe DN 18.

Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă au fost în scădere. Este atinsă cota de atenție la stația hidrometrică Firiza, pe râul Firiza. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță.

Vremea se menține și astăzi caldă în Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse va ploua. În zona montană precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Local cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și izolat la munte 25 l/mp.

Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări îndeosebi la munte, iar pe creste cu rafale ce vor depăși 70-80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.