Cerul este acoperit, vântul prezintă intensificări temporare în zona de munte. Vizibilitatea în trafic este bună.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed în zona de munte, curat și parțial umed în zonele de deal, curat și uscat în rest. Angajații secției de Drumuri Naționale au acționat cu cinci utilaje și au răspândit 13 tone de material antiderapant pe DN18, în Pasul Gutâi și Pasul Prislop.

Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă din bazinele hidrografice au fost în creștere. Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță.

Vremea va fi azi caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 9 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, îndeosebi spre seară și noaptea, va ploua. În zona montană precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10 l/mp.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări îndeosebi la munte, iar pe creste cu rafale ce vor depăși 80-90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.