Cerul este acoperit, plouă slab în Maramureș. Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte.

Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață în zonele joase, sub 150 de metri.

Stratul de zăpadă măsoară până la 52 cm la stația meteo Iezer, 12 cm la Cavnic și la Băiuț.
Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu două utilaje și au împrăștiat șase tone de material antiderapant pe DN18.

Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă din județ au fost variabile. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori – Firiza se realizează în condiții de siguranță.

Vremea va fi azi în Maramureș deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 5 grade.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. În cursul nopții, în zona de munte, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp, izolat 20-25 l/mp.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare, cu rafale în general de 50-60 km/h, iar pe creste cu rafale ce vor depăși 90-100 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.