Cerul este acoperit, plouă în partea de nord vest a județului. Vântul prezintă intensificări temporare de până la 20 km/h în zona de munte.

Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață, sub 150 de metri, pe DN18, în Pasul Prislop, între km 160 și km 175.

Stratul de zăpadă măsoară până la 55 cm la stația meteo Iezer, 31 cm la Cavnic, 23 cm la Firiza, 21 cm în Pasul Gutâi, 15 cm la Băiuț.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din județ este curat și umed în zona de munte, respectiv curat și parțial umed în rest. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu trei utilaje și au împrăștiat 11 tone de material antiderapant pe DN18.

Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă din bazinele hidrografice au fost în scădere. Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori – Firiza se desfășoară în condiții de siguranță.

Vremea se va menține și astăzi caldă în Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 11 grade, iar cele minime între 1 grad și 5 grade.

Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 10 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.