Cerul este acoperit, vizibilitatea în trafic este bună, vântul prezintă intensificări de până la 30 km/h în zona de munte.

Stratul de zăpadă măsoară până la 49 cm la stația meteo Iezer, 20 cm la Cavnic, 15 cm în Pasul Gutâi, 16 cm la Băiuț, 9 cm la Firiza.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed, respectiv curat și parțial umed. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu șase utilaje și s-au răspândit 16 tone de material antiderapant pe DN18 și DN17C.

Debitele și nivelurile principalelor cursuri de apă au fost în creștere. S-a atins cota de atenție pe râurile Firiza, Cavnic, Iza și Lăpuș. Exploatarea acumularii hidrotehnice Strâmtori – Firiza se desfășoară în condiții de siguranță.

Vremea va fi caldă astăzi în Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade. Cerul va fi mai mult noros. Temporar va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Izolat, la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, unde va viscoli ninsoarea. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.