Cerul este acoperit, fulguiește în Pasul Gutâi, Pasul Prislop, Dealul Huta-Certeze și Dealul Pietriș. Plouă în restul județului. Vântul prezintă intensificări temporare pe creste.

Vizibilitatea în trafic este bună. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed, cu excepția DN18, în Pasul Gutâi, unde – între km 19 și km 35 – se găsește pe partea carosabilă un strat de zăpadă frământată care măsoară până la 1 cm, respectiv DN18, Vișeu de Sus, între km 110 și km 140. Angajații secției de Drumuri Naționale au acționat cu 15 utilaje și răspândit 98.5 tone de material antiderapant pe DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN19, DN17C, DN18B.

Vremea azi în Maramureș va fi în general închisă și ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, îndeosebi în cursul zilei, vor cădea precipitații mixte. Izolat, la începutul intervalului, se va semnala polei. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, unde va viscoli sau spulbera ninsoarea. Izolat se va semnala ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.