Cerul este acoperit, plouă în Maramureș. Vântul prezintă intensificări temporare pe creste. Vizibilitatea în trafic este bună.

Stratul de zăpadă este prezent în zona montană și pe arii restrânse în restul județului. Măsoară 36 cm la stația meteo Iezer, 13 cm la Băiuț, 12 cm în Pasul Gutâi, 11 cm la Cavnic, 9 cm la Firiza, 3 cm la Târgu Lăpuș.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din județ este curat și umed. Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu 9 utilaje și au răspândit 50 tone de material antiderapant pe DN 18 și DN 18B.

Vremea se va răci azi accentuat față de zilele precedente. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 7 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor cădea precipitații mixte, care treptat se vor transforma în ninsoare. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Izolat, la munte, cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp.

Vântul va sufla în general moderat cu intensificări temporare în cursul zilei, ajungând la viteze de 50-60 km/h, iar în zona montană înaltă vor depăși 80-90 km/h, viscolind ninsoarea.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.