Cerul este acoperit, cad precipitații sub formă de ploaie în partea de nord a județului. În zona înaltă de munte precipitațiile sunt mixte.

Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte, de până la 50km/h, unde spulberă zăpada.

Vizibilitatea în trafic este bună. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Stratul de zăpadă este prezent în zona montană, respectiv pe arii restrânse în rest și măsoară până la 34 cm la stația meteo Iezer, 7 cm la Târgu Lăpuș.

Angajații secției de Drumuri Naționale au intervenit cu cinci utilaje și au împrăștiat 13 tone de material antiderapant pe DN18 și DN17C.

Vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă și astăzi. Cerul va fi mai mult noros. Local ziua și pe arii extinse noaptea va ploua. În zona montană vor cădea precipitații mixte. Spre sfârșitul intervalului, trecător, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări locale îndeosebi noaptea, iar în zona montană înaltă va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 10 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursa: Instituția Prefectului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.