Cerul este acoperit și plouă slab în partea de nord a județului. În Pasul Gutâi, vizibilitatea este redusă de ceață, sub 100 de metri. De asemenea, se semnalează ceață pe E58.

Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă recomandă conducătorilor auto ”să reducă viteza pe aceste sectoare de drum, să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor, să mărească distanța de siguranță între vehicule, să evite manevrele riscante și depășirile în condiții de vizibilitate redusă”.

Angajații secției de Drumuri Naționale au acționat cu patru utilaje și au răspândit 15 tone de material antiderapant pe DN18.

Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este parțial umed în zonele de șes și deal, respectiv umed în zona de munte.

Stratul de zăpadă măsoară până la 4 cm la stația meteo Iezer.

Vremea va fi astăzi în general frumoasă la deal și la munte, unde cerul va fi variabil. În zonele joase, îndeosebi dimineața și noaptea, pe arii restrânse se vor semnala nori joși sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 7 grade, iar cele minime între -4 și 0 grade.

Sursă informații: Instituția Prefectului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.