Dat fiind că iarna nu-i ca vara – vorba unui contemporan binecunoscut – am avut un ieri cu temperaturi apropiate de normalul termic al iernii. Cerul a fost mai mult noros, a mai și nins pe ici, pe colo.

Cât despre ziua de astăzi, în principiu carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed, cu excepția DN18, în Pasul Gutâi, între kilometrii 19 și 35, unde e zăpadă frământată de până la un centimetru, DN19, Dealul Huta Certeze, între kilometrii 195 și 220, la fel, zăpadă frământată, și DN18, Pasul Prislop, între kilometrii 160 și 180, tot zăpadă frământată până la un centimetru.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 31 de utilaje și au răspândit 254 de tone de material antiderapant pe DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN19, DN17C și DN18B. Cerul este acoperit, dimineață ningea slab în Pasul Gutâi, ploua în zonele joase. Vremea se încălzește față de ziua precedentă și pe alocuri va ploua. La munte precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime vor fi între cinci și opt grade, iar cele minime se vor cuibări între zero și două grade.

Sursa: CJSU Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.