În contextul măsurilor adoptate pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu coronavirus, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș vine cu următoarele detalii:

Activitea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitantul audienței. În situația aprobării audienței, aceasta se va desfășura astfel:

  • Într-o încăpere care asigură în egală măsură dreptul cetățenilor la petiționare  și protejarea petenților și a angajaților unităților MAI împotriva transmiterii infecțiilor cu noul coronavirus;
  • Audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite dintre mai multe persoane;
  • Persoanele care participă la audiență vor purta mască și mănuși de protecție și vor respecta regulile de prevenire a infectării cu coronavirus;
  • Spațiul unde are loc audiența va fi dezinfectat înainte și după încheierea fiecărei activități în parte.

Petiţiile, reclamaţiile, sesizările, cererile sau orice alte recomandări vor fi transmise prin servicii poştale (pe adresa: Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37) sau în format electronic la una din adresele de e-mail cabinet@mm.politiaromana.ro  sau petitii@politiaromana.ro.

Pentru activităţile specifice deţinătorilor de arme, transmiterea cererilor şi/sau a documentelor aferente cererilor se va realiza în format electronic, pe adresa arme@mm.politiaromana.ro sau prin poştă, la adresa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş – S.A.E.S.P. din Baia Mare, strada 22 Decembrie, nr. 37. Activitatea de relații cu  publicul, după încetarea stării de urgență, se desfășoară cu respectarea măsurilor de protecție impuse de normele în vigoare, conform următorului program de lucru:

  • luni – miercuri, între orele 9 și 11;
  • joi, între orele 13-15.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0262.207855, în intervalul orar 8-16.

Activitățile desfășurate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – compartiment sisteme de siguranță vor viza primirea  documentației în zilele de marţi şi joi, în intervalul orar 10-11,  la ghişeul constituit la punctul control acces nr. 2 de la intrarea în sediul IPJ Maramureș și pe adresele de e-mail calin.borzan@mm.politiaromana.ro si adrian.smical@mm.politiaromana.ro. Pentru informații suplimentare se poate suna la numărul de telefon 0262 207811.

Sursa: IPJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.