Consultații gratuite la limba și literatura română și la matematică în vederea pregătirii atât pentru Evaluarea Națională, cât și pentru Bacalaureat organizează filiala „Traian” a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare.

Consultațiile la limba și literatura română în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională 2020 au loc în fiecare joi, cu excepția vacanțelor, în intervalul orar 15.00-16.00 (coordonatori: prof.Gabriela Vanca – Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” Baia Mare, prof. Manuela Pintea – Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” Baia Mare) și matematică, lunea, o dată la două săptămâni, în intervalul orar 15.10-16.10 (coordonator: prof. Daniela Irina Bârsan – Colegiul de Arte Baia Mare).

De asemenea, vor avea loc consultații gratuite la limba și literatura română în vederea pregătirii pentru Bacalaureat 2020, miercurea, o dată la două săptămâni, în intervalul orar 14.30-16.00 (coordonator: prof. Elena Hendre – Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” Baia Mare) și la matematică, lunea, o dată la două săptămâni, în intervalul orar 15.30-16-30 (coordonator: prof. Mirela Gheța – Școala Gimnazială “Petre Dulfu” Baia Mare).

Sursă informații: Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.