Consiliul Elevilor Liceului Teoretic ”Bogdan-Vodă” Vișeu de Sus ne propune ca duminică seara, pentru câteva momente, să uităm de stresul și responsabilitățile de zi cu zi ale vieții și să ne reamintim de importanța lucurilor mărunte. Cum? Aprinzând lumina ”gulguțelor” ce vor împodobi, pe înserat, aleile parcului și ascultând acorduri de chitară.

Ce este o gulguță? O cutie mică, realizată din hârtie după un procedeu anume, stabilit de „Cercetașii României”, care au inițiat acest proiect al Festivalului Luminii. Împreună cu prof. Anișoara Burdeț, care are o bogată experiență în ”activități cercetășești”, elevii lucrează deja de zor la realizarea gulguțelor.

Duminică, începând cu ora 21.30, le vom fi și noi alături pentru a le amplasa și a aprinde, în fiecare, câte o lumânare. Lumina gulguței simbolizează bucuria, lumina din interiorul nostru, lumina vieții și a Universului. Dacă doriți să puneți și voi un gând bun într-o gulguță, vă așteptăm să le aprindem împreună ! Pentru a avea o imagine și mai frumoasă, puteți să îmbrăcați o ie sau o cămeșă, pentru că vom fi în ajunul Zilei Universale a Iei. Puteți să vă luați cu voi și chitara… Împreună, redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte!

Sursa text și foto: Centrul Cultural-Social Viseu de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.