Concursul MATE-INFO Baia Mare se adresează elevilor din clasa a XII-a şi urmărește în principal să se constituie într-un test al cunoștințelor acumulate atât în vederea examenului de bacalaureat, cât și a celui de admitere la facultate.

Concursul oferă, în plus, un avantaj semnificativ pentru cei care se vor înscrie la Facultatea de Științe, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, la specializările coordonate de către Departamentul de Matematică și Informatică (Matematică, Matematică informatică, Informatică, Informatică economică). Începând cu ediția a doua, se acordă premii speciale sub forma unei burse de instalare, acelor participanți la concursului MATE-INFO Baia Mare care, în urma concursului de admitere, au fost înmatriculați ca studenți la una dintre specializările coordonate de către Departamentul de Matematică și Informatică. Bursa de instalare, în valoare de 400 lei, se va acorda în luna octombrie, pentru fiecare specializare (în total vor fi patru burse de instalare, oferite de Asociația SINUS).

Concursul MATE-INFO Baia Mare, aflat la a opta ediție, se adresează tuturor celor care doresc să își testeze cunoștințele acumulate (conform programei educaționale aflată în vigoare) la disciplinele matematică sau informatică. Tematica este cea a probei de Matematică / Informatică din cadrul examenului de Bacalaureat 2021. Aceasta respectă programa școlară.

Înscrierile sunt deschise până în 13 mai.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Departamentul de Matematică și Informatică – Facultatea de Științe – Centrul Universitar Nord din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.