“Beneficiile laptelui și produselor lactate în alimentația copilului” este un concurs ajuns la ediția a treia, care se desfășoară în perioada 27 ianuarie – 6 februarie și are în vedere promovarea și încurajarea consumului de lapte și produse lactate în rândul elevilor pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

”Acest concurs se adresează tuturor unităților de învățământ preșcolar, primar și gimnazial din județ, pentru implementarea Măsurilor educative distribuției de lapte în cadrul Programului pentru școli al României, an școlar 2019-2020”, după cum specifică într-un comunicat organizatorul concursului, Consiliul Județean Maramureș.

Ultima zi de depunere a prezentărilor la Consiliul Județean Maramureș este 7 februarie. Regulamentul de concurs poate fi consultat în fișierul aici.

Pentru orice întrebări vă puteți adresa persoanelor din Compartimentul educație, cultură, sport, culte din cadrul Consiliului Județean Maramureș cam.35. (telefon 0262 202576), e-mailuri: ionela.florea@maramures.ro; mariana.cozma@cjmaramures.ro.

Sursă informații: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.