MOL România și Fundația pentru Comunitate dau startul înscrierilor pentru concursul de proiecte din cadrul celei de-a 14-a ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor, destinat ONG-urilor care derulează proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale pentru copiii cu nevoi speciale sau boli cronice.

Finanțarea alocată pentru această ediție este în valoare de 400.000 de lei, iar înscrierea aplicațiilor se poate face online, accesând site-ul Fundației pentru Comunitate până în 22 octombrie. Fiecare ONG poate obține finanțare de maxim 25.000 de lei pentru realizarea unui proiect.

Ediția de anul acesta a Programului a beneficiat de un eveniment de lansare în format fizic, după doi ani, petrecuți exclusiv online și a reunit reprezentanții celor 19 ONG-uri care au obținut finanțare la ediția precedentă pentru a prezenta rezultatele proiectelor derulate în perioada decembrie 2021 – august 2022. Inițiativele implementate au ajutat 678 de copii cu nevoi speciale, care au beneficiat de terapie prin artă (muzică, desen, colaj, pictură), terapie prin joc, terapii emoționale (jocuri de rol, povești terapeutice, jocuri cu marionete), integrare senzorială, terapie ocupațională, terapii asistate de animale, terapie prin aventură și altele.

Sursă informații și foto: Fundația pentru Comunitate

CITEȘTE ȘI: Polițiști în mijlocul elevilor

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.