Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova lansează Concursul național de scurte povestiri cu temă istorică intitulat ,,Vreau să povestesc’’, ediția a III-a, în rândul elevilor din clasele I-XII. Concursul are ca scop stimularea interesului pentru istorie, precum și dezvoltarea creativității și imaginației tinerei generații. Cei pasionați de scris pot trimite creațiile în perioada 2 octombrie – 10 noiembrie, la adresa: vreausapovestesc@yahoo.com

Concursul presupune scrierea unor scurte povestiri având ca inspirație personalitățile și momentele care au marcat istoria României.

Participanții pot înscrie în competiție o singură povestire, creație originală, alături de datele de identificare (nume, prenume, clasă, școală/liceu), precum și numele, prenumele și numărul de telefon al unui părinte sau tutore legal. Nu sunt acceptate biografii de personalități, cronologii și povești inspirate din texte publicate. Organizatorul poate refuza lucrări înscrise în concurs, dacă acestea nu se încadrează în cerințele impuse.

Organizatorul va anunța câștigătorii pe data de 7 decembrie prin canalele de social media ale muzeului și prin intermediul partenerilor media. Detalii găsiți aici.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova

CITEȘTE ȘI: Burse la Accademia di Romania și la Istituto Romeno di Cultura…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.