S-au aprobat scenariile pentru organizarea și desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar în perioada 29 martie – 2 aprilie, anunță prefectul Vlad-Emanuel Duruș.

În urma unei ședințe extraordinare online, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat scenariile pentru organizarea și desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar în perioada 29 martie – 2 aprilie.

Astfel, vor desfășura cursuri în scenariul verde 152 unități de învățământ/structuri, în scenariul galben 139 unități de învățământ/structuri, în scenariul roșu 92 unități de învățământ/structuri, iar alte 13 unități de învățământ/structuri vor avea cursuri exclusiv online, cele din unitățile administrativ-teritoriale/localitățile carantinate zonal (Recea cu localitățile aparținătoare, Tăuții Măgherăuș cu localitățile aparținătoare și Coltău cu localitățile aparținătoare).

”În funcție de evoluția situației, scenariile pentru desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar vor fi actualizate”, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Lista scenariilor valabile pentru învățământul preuniversitar în perioada 29 martie – 2 aprilie este disponibilă aici.

Sursă informații: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Imagine de athree23 de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.