Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, în sistem online, și a aprobat scenariile de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru pentru perioada 15-21 februarie, anunță președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur.

”Sunt 131 de unități de învățământ/structuri care vor desfășura cursuri în scenariul roșu, 150 unități de învățământ/structuri care vor funcționa în scenariul galben, 108 unități de învățământ/structuri care vor avea cursuri în scenariul verde, iar 9 unități de învățământ/structuri vor avea cursuri online, cele din localitățile carantinate zonal, Poienile Izei, Gârdani și Seini”, informează prefectul de Maramureș.

Scenariile au fost aprobate urmare a propunerilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Direcția de Sănătate Publică Maramureș, respectiv în funcție de rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile transmisă de către DSP.

”În funcție de evoluția situației epidemiologice, situația prezentă poate fi actualizată și modificată”, se specifică în comunicatul CJSU.

Sursă informații și foto documente: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.