Sursă foto: facebook / Green Impact Baia Sprie

Clubul Green Impact Baia Sprie și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie au obținut premiul al III-lea pentru proiectul de service-learning ”Impact Fest” în cadrul Regional Service-Learning Award 2023. ”Ne bucurăm că implicarea tinerilor voluntari și a cadrelor didactice a fost apreciată de juriul internațional”, mărturisesc reprezentanții liceului premiat.

”Am avut onoarea să găzduim a patra ediție a Galei Premiilor Regionale de Service Learning. Evenimentul sărbătorește și premiază învățarea prin proiecte în folosul comunității în școli și grupuri de tineri din Europa Centrală și de Est”, precizează cei de la Fundația Noi Orizonturi. Care contabilizează și ce a însemnat, în câteva cifre, această gală:
⭐️97 proiecte înscrise
⭐️5 țări participante: Albania, Bosnia-Herțegovina, Kosovo, România, Slovacia
⭐️jurați din cele 5 țări participante + 2 experți din Argentina: profesori universitari, reprezentanți ai ministerelor educației, lideri de ONG
⭐️două categorii: service learning în școală (context formal) și grupuri de tineri (service learning în context nonformal)

”Felicitări tuturor celor care au fost premiați, celor care s-au înscris, dar mai ales tuturor celor care an de an fac din ÎNVĂȚARE și CONTRIBUȚIE un mod de viață!”, acesta este mesajul transmis de organizatori.

Sursă: Green Impact Baia Sprie, Fundația Noi Orizonturi

CITEȘTE ȘI:
Maramureșeni premiați la Gala Națională pentru Practici Eficiente de Service Learning

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.