În perioada 12-14 decembrie are loc a XIV-a ediție a Târgului firmelor de exercițiu „Rivulus Dominarum Tineret”. Un târg care ”reunește profesori și elevi de la liceele cu profil Servicii, oferind elevilor oportunitatea de a-și crea și dezvolta abilități antreprenoriale și manageriale prin firma de exercițiu”, menționează organizatorii de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare.

Circa 100 firme de exercițiu, în calitate de concurenți, provenind din 35 licee economice și de profil participă la târg. ”Firma de exercițiu reprezintă o metodă interactivă de învățare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepție modernă de integrare și aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, o abordare a procesului de predare-învățare care asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională”, detaliază sursa citată.

Târgul este organizat sub forma unui concurs, structurat pe 8 secțiuni. Cele mai bune materiale promoționale, cel mai bun catalog profesional, cea mai bună prezentare a firmei, cea mai bună pagină web, cel mai bun spot, cel mai bun slogan, cea mai bună siglă și cea mai bună firmă la toate secțiunile – acestea sunt secțiunile disponibile.

Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare este organizatorul târgului. În parteneriat cu C.N.D.I.P.T. – Departament R.O.C.T. și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Cu sprijinul financiar al Asociației de părinți ProCENT.

Sursă informații: Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
O lecție la înălțime și un premiu în cărți pentru elevi ai Colegiului ”Vasile Lucaciu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.