Ceremonie la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, acolo unde plutonier adjutant șef Talpoș Marius Vasile şi plutonier major Sfara Ioan Claudiu au decis ca, începând de azi, să-și pună… ”armele în cui”.

Într-un cadru restrâns, impus de contextul şi restricţiile actuale, inspectorul şef, colonel Florișteanu Petru Marcel, a dat citire ordinelor de trecere în rezervă a subofiţerilor, le-a apreciat întreaga activitate profesională şi le-a adresat mulţumiri în numele întregului personal.

”După o carieră onorabilă de peste 26 de ani în care au activat în domeniul ordinii şi siguranţei publice, respectiv al pazei şi protecţiei instituţionale, colegii noștri au predat ştafeta celor mai tineri”, se arată în postarea Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș.

Nostalgia inerentă despărțirilor a fost antenuată de faptul că, în cazul plutonierului major, ștafeta va fi dusă mai departe de fiica sa, Sergent major Sfara Larisa Marisia.

”Le vom fi camarazi și de azi înainte, doar că ei vor putea să-și organizeze timpul mai mult în jurul familiei”, este mesajul transmis de cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.