Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare anunță suspendarea activităților didactice faţă în faţă cu studenţii pentru perioada 12-31 martie. Măsurile luate la nivelul universității nu se opresc aici.

Având în vedere măsurile adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, pentru evitarea răspândirii infecţiei cu COVID-19, în şedinţele din 09.03.2020- 11.03.2020, și adresa Ministerului Educaţiei şi Cercetării – Direcţia Generală Învăţământ Universitar nr. 98/DGIU/10.03.2020, Consiliul de Administraţie, consultat prin vot electronic în data de 11.03.2020, a hotărât mai multe acţiuni de prevenţie şi monitorizare a răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul comunităţii universitare a UTCN.

Astfel, se suspendă activitățile didactice faţă în faţă cu studenţii, pentru perioada 12-31 martie, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de evoluţia epidemiei de Coronavirus din România. Aceste activități urmează a se desfășura utilizând platforme on-line sau vor fi recuperate conform planificării stabilite pentru fiecare program de studiu şi formă de predare în parte.

Pentru a evita întâlnirile față în față dintre studenți și cadre didactice pe durata suspendării activităților, se vor utiliza soluții de comunicare online. Se recomandă utilizarea facilităților de educație la distanță instituționale existente în cadrul licențelor Campus Virtual – Office 365.

Se suspendă toate activităţile extracuriculare planificate în această perioadă, toate deplasările interne şi externe în interes de serviciu pe perioada 12-31 martie 2020 cu posibilitate de prelungire.

Studenţii cazaţi în căminele UTCN care decid ca în această perioadă să părăsească căminul vor fi scutiţi de plata regiei de cămin pe perioada suspendării activităţilor didactice.

Sursă informații: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.