În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare îi premiază pe cei mai buni și mai fideli mici cititori. ”10 copii care iubesc poveștile, benzile desenate, cărțile de cultură generală sau de aventură sau cele cu prinți și prințese au fost recompensați”, anunță reprezentanții bibliotecii.

Copiii premiați în acest an sunt: Maria Ionescu – cel mai fidel cititor; Emma Zetea – cel mai fidel utilizator Compartiment Ludotecă; Andra Vașvari, Carla Podină – cei mai buni cititori preșcolari; Vlad Balea, Ingrid Bartha, Levi Mura – cei mai buni cititori școlari mici; Mihai Miholca, Luca Mura şi Alexandru Stan – cei mai buni cititori școlari mari. Au primit diplome și, desigur, cărți.

A fost a XXX-a ediție a concursurilor „Cel mai bun cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii și tineret ” și „Cel mai fidel cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii și tineret”. Concursurile se desfășoară pe categorii de vârstă, ținând cont de calitatea și cantitatea lecturii, precum şi de disciplina de cititor (restituirea la timp și în bune condiții a documentelor de bibliotecă).

Sursă informații și foto: Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Atelier de inițiere în acrobație aerială în Târgu Lăpuș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.