Până la sfârșitul lunii martie, în Maramureș vremea va avea suișuri și coborâșuri din punct de vedere al temperaturilor, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie realizată până în 29 martie.

Astfel, în aceste zile media maximelor termice va fi în creştere, în 20 martie ajungând în jurul a 15 grade. Mai apoi vremea se va răci şi temperaturile de peste zi vor avea o valoare medie de 4-5 grade, pe 22-23 martie. Ulterior un nou proces de încălzire va determina o creștere a temperaturii, până la o medie de 11 grade, pe la sfârșitul intervalului.

Valorile termice nocturne vor avea o evoluţie similară, caracterizată printr-o tendinţă de încălzire de până la 4 grade, pe 21 martie. Urmează o scădere a temperaturii spre -5 grade, la începutul celei de-a doua săptămâni, pentru ca – în ultimele zile ale prognozei – regimul termic să marcheze o nouă creştere.

În perioada 20-22 martie precipitațiile se pot semnala pe arii relativ extinse, iar în ultima săptămână a lunii ploile se vor înteți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.