Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Maramureş anunţă că odată cu încetarea stării de urgenţă, începând cu data de 15 mai își reia activitatea cu publicul atât la sediul instituţiei, cât si la Casa Locală Sighetu Marmaţiei. Beneficiarii sistemului public vor avea acces în instituţii doar cu mască şi după verificarea temperaturii care nu trebuie să depășească 37,3 grade Celsius. Se va păstra distanţa fizică minimă, atât în instituţie, cât și în afara ei.

La cabinetele de expertiză medicală triajul se va face obligatoriu de asistentele de la cabinetele medicale. Activitatea de prelungire a concediilor medicale şi eliberarea certificatului în baza prevederilor Legii 416/2001 se va realiza la cabinetele de expertiză între orele 11.00 și 13.00.

Audienţele și consilierea de specialitate se vor realiza și în continuare telefonic sau prin e-mail, cu excepţia cazurilor care nu suferă amânare şi care vor fi asigurate de un director din cadrul Casei Judeţene de Pensii Maramureş. Plata ajutoarelor de deces se va face cu prioritate în cont bancar, prin mandat poştal sau direct la casieria instituţiei. Plata contribuţiei de asigurari sociale pentru persoanele care au incheiat un contract de asigurare în baza Legii 263/2010 se va efectua prin virament la Trezoreria Baia Mare, în contul IBAN: RO35TREZ43622210304XXXXX, cod fiscal 3627021, Casa Judeţeana de Pensii Maramureş, cu precizarea datelor de identificare a plătitorului, sau prin casierie la sediul instituţiei între orele 10.00-13.00. Referitor la beneficiarii Deciziei 702/2019 a Curţii Constituţionale privind acordarea indicelui de corecţie, au fost emise si expediate pâna în prezent 7100 de decizii. Comunicarea la plată a deciziilor de revizuire se face eşalonat începand cu luna mai.

Programul de lucru cu publicul pentru sediul instituţiei este luni – joi: 8.30 -14.00, iar vineri: 8.30-13.00.

Pentru Casa Locală  Sighet programul de lucru este luni – vineri: 8.30-12.30.

Pentru protecţia atât a beneficiarilor, cât și a salariaţilor instituţiei, pentru evitarea contactului fizic direct, reprezentanții CJP îi roagă pe cetățeni să folosească mijloacele de comunicare afişate pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Maramureş si să evite deplasarea la sediul instituţiei.

Sursa: CJP Maramureș

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.