”Pamela Kiss este colega noastră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Lucrează în cadrul Compartimentului Tehnico-Administrativ, după ce, timp de 12 ani și-a desfășurat activitatea la supravegherea frontierei de stat. Iar în timpul liber este… campioană. La culturism și fitness, la karting și automobilism”, așa începe prezentarea făcută de cei de la Poliția de Frontieră Română.

Originară din Sighetu Marmației

Originară din Sighetu Marmației, Pamela a practicat sportul dintotdeauna: handbal, atletism, automobilism, karting. În orice ramură a activat, a ajuns să obțină rezultate foarte bune. Dar dintre toate, culturismul și fitness-ul i-au adus cele mai importante rezultate. Prin 2011-2012, a început să practice aerobicul.

În 2013 a simțit nevoia de a trece la o altă etapă. A mers în paralel o perioadă cu aerobicul și fitness-ul, după care s-a mutat în sala de forță. ”Pe măsură ce obținea rezultatele dorite, muncea tot mai mult. Nu trecea zi în care să nu intre în sala de antrenament”, menționează sursa citată. În 2017 participă la Grand Prix-ul din Dej. De aici până la participarea la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness nu a mai fost decât un pas.

”Am un obiectiv clar, care mă încarcă pozitiv și mă motivează”

”Pasiunea ei este cea care o motivează în fiecare zi să intre, cu perseverență, în sala de pregătire. Indiferent de anotimp, de perioadă din an ori de alți factori externi, în programul ei zilnic este un loc bine păstrat pentru antrenamente. Disciplina – categoric un factor cheie pentru acest sport. Mai ales în perioadele de pregătire dinaintea concursurilor, când, timp de 14 săptămâni, urmează un regim spartan”, se arată în postarea Poliției de Frontieră Română. ”Cel mai mult sufăr în acea perioadă că nu pot să consum fructe. În rest, nu pot spune că este atât de greu, fiindcă am un obiectiv clar, care mă încarcă pozitiv și mă motivează”, spune Pamela.

Susținerea vine și din partea soțului ei, Bertalan Cristian Kiss, campion și el la la raliu, karting și… dans sportiv. Precum și din partea multiplei campioane naționale și internaționale, Paula Oiegaș.

Cele mai recente rezultate obținute de Pamela au fost la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, competiție desfășurată în toamna acestui an, la Sibiu. Pamela a cucerit titlul național la Seniori Women Phisique și la Master Women Phisique.

Mai multe despre Pamela Kiss, aici.

Sursă informații și foto: Poliția de Frontieră Română

CITEȘTE ȘI:
Un polițist de frontieră din Sighetu Marmației pictează pereți de grădinițe și spitale | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.