În 1, 2, 3 martie va avea loc prima campanie de sterilizări gratuite din Maramureș din acest an, în Șomcuta Mare și Recea.

”Dorim să vă anunțăm că revenim în forță cu o campanie mult așteptată și solicitată, și anume, prima CAMPANIE DE STERILIZĂRI GRATUITE din Maramureș din acest an!

În atenția tuturor iubitorilor de animale sau persoanelor care dețin patrupede, atât pisici, cât și câini, vă anunțăm că această campanie se va desfășura în felul următor:

ȘOMCUTA MARE, mai exact, la Căminul Cultural din CIOLT, în data de 1 și 2 martie;
RECEA, mai exact, la terenul de sport din LĂPUȘEL, în data de 3 martie.

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul: 0757703464.

FOARTE IMPORTANT: NU HRĂNIȚI ANIMALUL CU 12 ORE ÎNAINTEA INTERVENȚIEI!
Mulțumim finanțatorului nostru, Asociația Ein Herz für Streuner e.V.!

Sterilizarea animalelor este OBLIGATORIE prin legea 257 / 2013. NESTERILIZAREA se sancționează cu amenzi pornind de la 5.000 până la 12.000 lei! Sterilizarea aduce numeroase beneficii pentru animale. La masculi, protejează împotriva problemelor hormonilor sexuali, precum tumori, maladii și infecții interne, reducând riscul de cancer testicular și având mai puține probleme cu prostata, precum și mai puține tumori perianale.

Pentru femele, sterilizarea previne gestațiile nedorite și acumulările de puroi în uter, reducând riscul de apariție a tumorilor mamare. Așa că, profitați de această oportunitate și distribuiți ca să ajungă vestea bună la cât mai mulți oameni!”, a spus Paul Oșan de la Fight for Animals Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.