Dacă ai device-uri de care dorești să te desparți în aceste zile pentru că le înlocuiești cu altele noi, ești invitat să participi la campania ”Ajută-mă să învăț”.

Poate vrei să îți iei un alt telefon. Poate te gândești să schimbi laptopul sau tableta. Vrei să le înlocuiești în curând cu unele noi și nu știi ce să faci cu cele vechi? Rotary Club Baia Mare împreună cu Narada te invită să te alături campaniei ”Ajută-mă să învăț”.

”Până în 30 decembrie 2020 ne-am propus să strângem împreună 100 de device-uri folosite – telefoane, tablete, laptop-uri, desktop-uri – și să le donăm copiilor care nu au, pentru a facilita accesul lor la educația online. Contribuie și tu la educația copiilor, ajutându-i să învețe!”, este mesjaul organizatoritorilor.

Dispozitivele la care dorești să renunți pot fi duse în fiecare zi lucrătoare între orele 9.00 și 15.00 la Biroul Notarial Authenticus din Baia Mare, str. Culturii nr. 13, de unde vor fi preluate de echipa campaniei, care va avea grijă ca ele să fie puse la punct în așa fel încât copiii să le poată folosi și să se bucure de posibilitatea de a învăța alături de colegii lor.

”Toate device-urile donate trebuie să fie în stare de funcționare sau cu probleme ușor remediabile și să aibă toate componentele necesare funcționării (încărcător, cabluri sau alte componente care determină funcționarea device-ului). Am aprecia ca acestea să fie împachetate (cutie, punga, etc) astfel încât toate componentele device-ului donat să fie la un loc”, precizează organizatorii.

Sursă informații și foto: Rotary Club Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.